legacychandi

Alla inlägg den 1 augusti 2013

Av Adina Sandberg - Wilén - 1 augusti 2013 14:59

Charlie ville verkligen få ett barn till , men Anish sa tvärt nej varje gång han frågade.  

- Du är för gammal , babyn kommer inte hinna växa upp förrens du är död! Du får nöja dig med Picasso , löd Anish kommentar.

Charlie var förståst ledsen över det men Anish hade rätt.  Men det gjorde ändå inte så mycket. Han hade Picasso , och det var den ända babyn han behövde. Charlie märkte också  att Anish var utbränd. Hon var tvungen att städa , laga mat , ta hand om babyn på natten fast hon var svintrött. Hon han inte sova ut innan hon började jobba igen, men hon jobbade häcken av sig och fick en befodran. Men när hon kom hem slängde hon sig i sängen och sov. Därför bestämde Charlie att han inte skulle ta fler jobb på ett tag. Allt för att lätta upp Anish vardag. Han kunde ta några jobb på helgerna , men han tjänade pengar ändå. 


 


Picasso har lärt sig att gå nu också och utforskar världen från nya höjder. Han lyser verkligen upp världen för sina två föräldrar , mer än han tror.


 


Anish är frilansjournalist och det betyder att hon själv snokar upp saker och skriver om det. Denna dag stack hon till grannen Walter Grisby och snokade i hans soptunna. Hon hittade en mängd skrot och en ädelsten. Vem kastar bort en ädelsten värd 500 simdaler?! Hon satte sig sedan vid datorn och skrev en negativ historia okm Walter Grisby "Den kräsna männsikan".


 



Och nu har Charlie börjad åka limo till sina ärenden. Han visar minnsan att dem är en stolt familj!


 

Av Adina Sandberg - Wilén - 1 augusti 2013 13:23

Ja , det är inte lätt att vara förälder. Medans Anish springer runt och städar och gör mat , hungrig och trött och Charlie sliter på sitt jobb så sitter Picasso och leker med sin docka Mullvis.

- Vad vill du att han ska heta? Frågade Anish Picasso när dem fått dockan i posten.

- Hon! Pep Picasso. Hon heta Mullvis! 

- Då heter hon Mullvis då. Vill du leka med henne? Anish satte ner dockan bredvid Picasso och han började glatt leka med dockan. Han gjorde inget annat!


 


Efter att Anish fick en stor semesterersättning och Charlie tagit sig upp till att bli en Eldfluga (Nivå 8) så har familjen rejält med pengar. Med dem pengarna ska dem fixa en jädrans bra jul med paket och julgran , även bjuda hem några vänner.


 

Festen blev otrolig. Gästerna hade jättekul , de skrattade och åt pizza , hälsade på lilla Picasso och öppnade paket. Anish var den första som fick öppna. Hon fick en cykel! Hon blev verkligen JÄTTE GLAD och Charlie fick ett shackbräde... samt toalettpapper. Jaja , kan vara bra att ha! 


 


Nu har dem hunnit bygga ut huset ganska mycket , och de har fortfarande pengar kvar! Det funderar på att bygga ett hus mer inåt på tomten , sen riva det dem har nu.


 


Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Anish Chandi , Generation 1. Detta är historien om hur hon bryter sig loss ur gamla traditioner och snokar upp vad som hände med sin pappa , även sitt liv i fullo.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Muspekare

Cute Bunny Holding Heart

Ovido - Quiz & Flashcards