legacychandi

Direktlänk till inlägg 26 juli 2013

Förödelsen och förälskelsen?

Av Adina Sandberg - Wilén - 26 juli 2013 12:46

Förlåt för urusel uppdatering! JAg har bara inte haft tid och internet har varit urusel , men jag har verkligen längtat efter att få uppdatera , så jag är överlycklig just nu!

---------------------------------------------------------------------------------


Anish trivdes verkligen på sitt jobb , förutom en sak. Hon passade verkligen inte ihop med chefen. De retar på varandra så in i 17 att det inte går att vara nära varand! Men Anish strutar helt i Constance , hon klarar att jobba sig uppåt utan henne , hon har jätte bra vänner på jobbet som hjälper henne , det är inte bara hon! Anish jobbade på och fick in en rutin. Hon gick upp tidigt på morgonen , åt lite yoghurt eller en macka , stack sen ner till gymmet och dushade , åkte till bibblan och skrev lite på en bok och  åkte till jobbet och jobbade . Efter jobbet så kunde hon snacka lite med någon utanför byggnaden , träffade lite vänner och skratta. , sen drog hon hem , skötte om sina växter åt något och sen gick hon och la sig tidigt. Hon hållde det ett tag , visst var det kanske inte så roligt men det gjorde bra resultat på jobbet.


Efter många timmar i trädgården kunde hon stolt titta upp på sina plantor. Hon var otroligt stolt över sitt äppelträd , och dem andra plantorna för den delen också´, men äppelträdet var så stort , så ståtligt , så vackert!

 


Men en sen natt när det var fullmåne hände det något. Anish sov djupt efter en lång dag , inget kunde väcka henne , inte ens en flodvåg! Något hände i trädgården , en varelse grymtade och krafsade i trädgården. Anish vaknade inte , och det var en jädrans otur.


 


På morgonen så möttes Anish av en hemsk syn när hon skulle titta till sina plantor. Sitt äppelträd , sina tomater, allt det förstört! Endast salladen stod kvar , men sloken , rädd. Anish grät ut , allt hennes jobb , borta! MAten som hon ska leva på är BORTA. Hon torkade snabbt sina tårar. "Jag ska f*n heller bara stå här! JAg msåte göra något!" Tänkte hon bestämd. Ledsamt högg hon ner det döda äppelträdet och skrapade upp det sista av tomatplantan och slängde det. Hon tittade på salladen. "Detta kommer absolut hände igen , jag behöver ett skydd , kosta vad det kosta vill."


 


Anish satte upp ett billigt staket som skydd , och tog en rejält gnisslande grind så om någon öppnade den och försökte komma in , då skulle hon vakna! (Tror hon i.a.f) Hon planterade några nya grödor och vattnade dem omsorgsfullt. 


 


När hon sedan tittade på klockan fick hon slag , hon missar ju jobbet! Hon slänger på sig jobbarkläderna och kastar sig in i en taxi .

- SKYNDA! Skirker hon åt chauffören och han trycker skrämt gasen i botten och åker mot Anishs jobb.

Väll där framme möter hon en låst dörr. Hon sliter i dörren , vad är det här? Den kan ju inte vara låst! 

- Det är en röd dag idag , alla är på sommarfestivalen, säger plötsligt någon. En gubbe.

- Röd dag..? Idag? Hon tänker efter. Nationaldag förstårs! Hon slår sig för pannan.

- VAd gör du? Slå dig inte människa! Säger gubben förskräckt.

- Uhm , förlåt , jag var bara så dum. Att man inte kommer ihåg en nationaldag. Hon suckade. Tack för hjälpen , sa Anish till gubben och vinkade . Hon gick och satte sig på en bänk. Sommarfestivalen? Hon  har läst att den ska vara i en gammal konservfabrik och hon har själv inte så mycket lust att gå dit så hon funderar ut något annat. Hon får ett sug av att kanske tatuera sig , bara kanske och drar iväg till Stylist salongen.


När hon kliver in i salongen och hittar tatueraren glömmer hon sin tvekan. För framför henne står en sån.. vacker man. Det är liksom inget sånt där att båda finner kärleken i varandras ögon och kysser varand direkt. MAnnen tittar på Anish som om hon vore vem som helst , men Anish känner en sprudlande glädje när hon tittar på mannen , en lycka. Han visar henne till stolen och hon sätter sig avslappnat ner. Men när nålen kom mot huden ryckte hon till , så fruktansvärt! Hon klämde ett skrik och hållde tillbaks tårarna. Allt blev bättre när hon kände MAnnen hand mot hennes arm , hon svimmade nästan. Mest av smärtan , men också lyckan över att få vara nära honom.


 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Adina Sandberg - Wilén - 10 augusti 2013 13:32

Tiden gick och det var dags för en födelsedag , Picasso blev ungdom. Anish var så stolt över honom , och visst var han en läckerbit. Alla unga tjejer drogs till honom , och Picasso njöt faktiskt av det.     Picasso gjorde faktiskt slut med Zar...

Av Adina Sandberg - Wilén - 8 augusti 2013 11:44

Mini semestern hade inte hjälp Anish. Hon kunde fortfarande inte jobba , inget vet varför. Kanske att hon själv vet men inte vågar säga något? Charlie vill så gärna skicka iväg henne till en läkare eller terapet , men Anish tvär vägrar. Hon tar istäl...

Av Adina Sandberg - Wilén - 6 augusti 2013 16:29

Det har tillkommit någon slags bugg så Anish kan inte jobba. ( .___. ) Därför fick jag fixa det på det bästa sättet. Hon tog ledigt och så får hon interjuva , skriva , förbättra egenskaper och sådant hemma. Hoppas bara inte att ekonomin går i kras.. ...

Av Adina Sandberg - Wilén - 3 augusti 2013 19:20

Det var nu sommar och värmen var tillbaks. Familjen njöt av det och var ute på kvällarna och umgicks mycket. Anish jobbade på med jobbet och blev befodrad igen. Charlie jobbade på med att uppträda för dricks , och fick in 700 simdaler på en dag! Och ...

Av Adina Sandberg - Wilén - 2 augusti 2013 19:57

Anish och Charlie tyckte det var så skönt att Picasso hade vuxit upp. Nu slipper de vakna mitt i natten av skrik och jobba hela tiden , få en bra nattsömn och vara pigg till jobbet. Dessutom , få några dagar ensama. Han kunde ju ta hand om sig själv ...

Presentation


Anish Chandi , Generation 1. Detta är historien om hur hon bryter sig loss ur gamla traditioner och snokar upp vad som hände med sin pappa , även sitt liv i fullo.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<<
Juli 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Muspekare

Cute Bunny Holding Heart

Ovido - Quiz & Flashcards